Om Kreds 10
 

Vi er en klub under Schæferhundeklubben for Danmark, der er en klub for schæferhunde registreret i Dansk kennel klub. Lydighedstræning startede i 1969, hvor det blev besluttet at starte i Hjørring og Hirtshals. Samme år blev det besluttet at sammenlægge de 2 klubber, og i 1973 skete sammenlægningen. Vi er ca. 50 medlemmer af hovedklubben, og ca. 60 som træner i klubben.

Sommerhalvåret som starter ca. 1. april er der træning mandag aften kl.19.00 gr. C ca. Kl. 20.00 derudover er der selvstændig træning samt ringtræning onsdag aften kl. 19.00. Vinterhalvåret der starter ca. medio september, trænes der lørdag kl. 13.30, gr. C kl. Ca. 14.30, samt selvtræning og ringtræning onsdag aften kl.19.00. Klubhuset er åben disse dage.

Træningen er på hundens primisser. Det fremmer hundens lyst og evne til at arbejde selvstændigt, og vil undgå konflikter mellem hund og hundefører. Der belønnes for korrekt adfært og ignoreres for uønsket adfært. Den værste straf som hunden kan udsættes for er, at der ikke belønnes.

Vi har super gode træningsfaciliteter, og der er mulighed for lidt at drikke og spise efter træningen, mens der kan hyggesnakkes. Der er også et "lege hjørne" til børnene.

Vi glæder os til at se jer i klubben.


En dejlig hund med sit ynglingslegetøj...

 



 
 

Check facebook siden for ugens kantine menu, og de sidste hotte nyheder.


 

 

 

 
 
Copyright 2010-2020: Schæferhundeklubben Kreds 10 Hjørring | Forside>>